وي با اشاره به موقعيت بسيار مناسب استان بوشهر و کرانه خليجفارس، در خصوص توسعه گردشگري اين منطقه يادآور شد: موقعيت بسيار مناسب خليج هميشه فارس، اين درياي عظيم را به يکي از قابليتهاي گردشگري کشور تبديل کرده است.
وي اظهار داشت: دسترسي به آبهاي آزاد، زيبايي و شفافيت آب، جزاير متنوع و غيره، همه و همه، دست به دست هم دادهاند تا خليج هميشه فارس به عنوان يکي از قابليتهاي گردشگري مطرح شود.
معاون گردشگري کشور تاکيد کرد: در اين خصوص آموزش، اطلاعرساني و تحقيقات از اهميت بسيار بالايي برخوردار است.
جهانيان با اشاره به اهميت توسعه گردشگري در کشور خاطرنشان کرد: گردشگري در حقيقت صنعتي است که بيشترين درآمد را دارد و تنها صنعتي است که به محيط زيست ضربه نميزند.
وي اضافه کرد: بر اساس پيشبيني کارشناسان حوزه گردشگري، صنعت گردشگري به زودي در صدر صنايع درآمدزاي جهان قرار خواهد گرفت.
رئيس ستاد مرکزي تسهيلات سفرهاي کشور در ادامه به آثار تاريخي و جاذبههاي گردشگري ايران اشاره و بيان کرد: خوشبختانه ايران در حوزه گردشگري داراي قابليتهاي فراواني است که ميتوان از آنها به نحو مطلوب استفاده کرد.
وي با اشاره به خليجفارس خاطرنشان کرد: آثار به جا مانده در کرانه خليجفارس نشان دهنده تمدني 6 هزار ساله است که غناي فرهنگي و تاريخي اين نقطه از کشورمان را به نمايش ميگذارد.
معاون گردشگري کشور در پايان با اشاره به برگزاري همايش بينالمللي خليجفارس در بوشهر يادآور شد: در اين همايش که با استقبال انديشمندان، پژوهشگران و اساتيد دانشگاه و دانشجويان روبهرو شد، 137 مقاله ارسال و از ميان آنها 14 مقاله در پنلهاي تخصصي و ارائه شد.
به گزارش ميراث آريا، همايش بينالمللي خليجفارس با حضور معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در مجتمع فرهنگي- هنري 9 دي بوشهر در حال برگزاري است.
/108
انتهای پیام/